Call me

Generelt om Call me bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 58
Til: 308
Mindstepris:
Fra: 348
Til: 1848
Telefoni og TV:
Kun bredbånd
Musik:
Nej
Teknik:

Dynamisk IP adresse
Binding:
1 måneder
Support:
Man - tor 9.00-16.00
fredag 9.00-15.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Historien bag Call me

Call Me har længe været på det danske, hvor de har altid haft en væsentlig spiller på det mobile marked. I 1997 startede selskabet under navnet Debitel, men skiftede navn til Call me i 2008, som nu bliver ejet af Telia. Selskabets navneskifte medføre også andre ændringer, hvor man blandt andet gjorde teleselskabet til et rent onlineselskab, hvor kunderne selv styrer deres abonnementer og betalinger via nettet. Udover at tilbyde mobilabonnementer, tilbyder selskabet også mobile bredbåndsløsninger. Længe har Call me været den eneste lavprisselskab, der tilbød 4G-abonemmenter, men dette tilbydes af mange teleselskaber i dag. Call me er også blandt de billigere udbydere af mobilabonnementer.

Mobilt bredbånd

Hos Call me har du et bred vifte af mobile bredbåndsløsninger, som tilbydes til fornuftige og rimelige priser. Uanset hvilket behov du har når det kommer til mobilt netværk, så er der noget at vælge imellem. Her er der hele seks forskellige datapakker du kan vælge imellem for eksempel 3, 8, 40 og helt op til 200 GB, uden binding. Alle mobile bredbåndsabonnementer er opsat til 3G netværket, hvilket er gennemsnitligt fungerer fint for den almindelige bruger. Til gengæld vil du gerne have 4G netværket, er det noget som du har mulighed for at tilkøbe. Man kan sige, at 4G er relevant til dig som streamer tunge data.

Call me bruger Telias netværk, hvilket er ret glimrende, men selvfølgelig er der huller i dækningen, hvilket er altid godt at undersøge dækningskort inden du vælger og købet mobilt bredbånd.

Besøg Call me’s hjemmeside