CBB Mobil

Generelt om CBB Mobil bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 59
Til: 299
Mindstepris:
Fra: 355
Til: 1795
Telefoni og TV:
Kun bredbånd
Musik:
Nej
Teknik:

Dynamisk IP adresse
Binding:
1 måneder
Support:
Hverdage 8.30-16.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Historien om CBB Mobil

CBB Mobil er et dansk mobilselskab, som startede i 2000 under navnet Club Blah Blah, dog i 2002 blev navnet forkortet til CBB Mobil. Grunden til forkortelsen af navnet bundede i, at selskabet med sit oprindelige navn blev anset for useriøst og ramte ikke målgruppen bredt nok. I 2004 blev CBB Mobil købt af Sonofon, som i dag hedder Telenor. Februar 2016 blev Bibob en del CBB Mobil, da begge selskaber i forvejen er ejet af Telenor. Udover at tilbyde mobiltelefoni tilbyder CBB Mobil i dag også mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd

Hos CBB Mobil kan du vælge mellem fire forskellige mobil bredbåndsløsninger, nemlig 5, 15, 50 eller 150 GB, hvor oprettelsesgebyr er på 1 krone, dog er der 6 måneders bindingsperiode. Som CBB Mobil kunde giver selskabet dig også en del rabat på de mobile bredbåndsløsninger. Dog uanset om man er nuværende kunde eller ej hos CBB Mobil, så er der ikke merbetaling, hvis du bruger mere end det valgte abonnement. I dette tilfælde uanset hvilken løsning du vælger, så er CBB Mobil et af selskaberne som tilbyder billigt og hurtigt mobilt bredbånd, på trods af deres begrænset udvalg. Ydermere har du mulighed for at få mobilt bredbånd med USB-modem eller uden udstyr. Yderligere bruger CBB Mobil Telenors netværk, hvilket giver dig en god 3G-dækning. F.eks. i områder omkring Vestjylland er CBB Mobil og Telenor bedst, når det kommer til dækning. Uanset, hvor i landet du er, så er det altid god idé at starte med hastighedstest, samt undersøge dækning.

Besøg CBB Mobil’s hjemmeside