Fullrate

Generelt om Fullrate bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 79
Til: 299
Mindstepris:
Fra: 573
Til: 2192
Telefoni og TV:
Mulighed for telefoni
Musik:
Nej
Teknik:
Trådløs router
Mulighed for fast IP adresse
Binding:
6 måneder
Support:
Man - tor 9.00-17.00
fredag 9.00-16.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Historien bag Fullrate

Fullrate har været på markedet siden 2005, hvor TDC i 2009 opkøbte selskabet. Omkring tre år efter, i 2012/2013, fusionerede M! med Fullrate, som i dag betydeligt lægger vægt på både bredbånd, mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Tidligere har Fullrate mest satset på bredbåndsmarkedet, men fusioneringerne har betydet, at der er blevet sat mere fokus på mobiltelefoni, da denne også var en del af produktudvalget i forvejen. Selskabet fokuserer på at markedsføre sig som et lavprisselskab med høj kvalitet og en bred vifte af produkter. Fulltarte tilbyder også tv via bredbånd, dog i det følgende vil der fokuseres på bredbånd og mobilt bredbånd.

Bredbånd – hurtigt og stabilt

Hos Fullrate er der flere hastigheder, hvor du har mulighed for at surfe som passer til dine behov uden forbrugsgrænse. Med valget af bredbåndsabonnementet får du en trådløs router, som muliggør trådløst netværk i dit hjem. Her tilbyder Fulltate bredbånd via kabel TV-stik, hvor du kan vælge imellem 10/1Mbit, 25/ 2 Mbit, 40/5Mbit og 50/10 Mbit

Udvalget går fra billigt bredbånd, som giver god og billig internetforbindelse fra 199/md til 269/md. Generelt set tilbyder Fullrate fornuftige priser. Kigger man generelt på markedet, så har selskabet nogenlunde samme priser på forskellige hastigheder som de øvrige udbydere, hvor Fullrate er fair og fint i både oprettelsespris og mindstepris. Er du på jagt efter de højere hastigheder, kan Fullrate opfattes til at ligge i den dyrere ende. Her vil man hurtigt finde frem til at Fullrate har en bredere vifte af hastigheder, og hos Fullrate låner du et USB-modem, hvorimod de fleste andre steder skal købe det. Ligeledes er Fullrate en af de mindre udbydere, der tilbyder også bredbånds tv. Som hos mange andre udbydere er der 6 måneders binding og 30 dages opsigelsesfrist.

Mobilt bredbånd

Hos Fullrate har selskabet også prøvet at sammensætte et udvalg af mobilt bredbåndsløsninger, bredbånd ToGO, som dækker de flestes behov – uanset hvor meget og hvordan man bruger sit mobile bredbånd. Ved valget af mobilt bredbånd kan du vælge hvorvidt din forbindelse skal være via SIM-kort, Mobile Wifi eller Mobile Router. Derefter kan du vælge imellem 3 faste datapakker på 5GB, 10 Gb eller 200GB som alle er 4G inkluderet, og du på nettet med hastighed på op til 80/20 Mbit/s. Dertil kan du også vælge fleksibelt forbrug, hvor abonnementet skrifter helt automatisk – så behøver du ikke selv at skulle justere op og ned. Dit forbrug kan variere indenfor 3 prisintervaller. Alt efter hvor meget du forbruger om måneden skifter prisen derefter – helt automatisk: 0 til 0,3 GB: 29/md. – 0,3 til 3 GB: 49/md. – 3 til 8 GB: 99/md.

Som hos mange andre udbydere er der 6 måneders binding og 30 dages opsigelsesfrist. Yderligere kræves der lige nu intet for oprettelse eller forsendelse af det nødvendige udstyr. Fullrate benytter sig af TDC’s netværk, hvilket betyder god dækning i byerne, men en del steder på landet kan siges at dækning er mangelfuld. Til gengæld er dette tilfælde hos de fleste udbydere.

Besøg Fullrate’s hjemmeside