Hiper

Generelt om Hiper bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 199
Til: 299
Mindstepris:
Fra: 1392
Til: 2192
Telefoni og TV:
Kun bredbånd
Musik:
Nej
Teknik:

Mulighed for fast IP adresse
Binding:
6 måneder
Support:
Man - fre: 10.00 - 15.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Historien bag Hiper

I december 2015 kom Hiper på det danske marked, hvilket gør selskabet til en relativ ny internetudbyder. Selvom at selskabet er ny på markedet, har Hiper formået at opbygge en stor kundebase og stor popularitet. Selskabet tilbyder bredbånd på kobberteknologien, fiberteknologien og kabel-tv via YouSee’s net. Det er selskabets mål at et simpelt produkt, hvor de gerne vil levere den højeste hastighed de kan via kobberteknologien. Via deres adressetester kan du altid få et bud på, hvilken hastighed du kan forvente.

Bredbånd

Som den nye udbyder på markedet har selskabet lagt en strategisk linje og vil gerne give danske forbrugere attraktive fordele, når det kommer til bredbånd. Først og fremmest tilbyder Hiper dig personlig frihed, hvor du selv kan vælge hvorvidt det skal være bredbånd via fibernet, kabel tv eller telefonstik. Dernæst lægger Hiper utroligt meget vægt på hastigheden af internettet, hvor du kan få glæde af udbyderens stabile dækning og hurtige internet. Hastigheden af dit bredbånd afhænger først af din bopæl og hvorvidt du får bredbånd via fibernet, kabel tv eller telefonstik. Her er der ingen forvirring eller udenomssnak. Du kan vælge imellem 3 bredbåndsløsninger:

  • 1000/1000 Mbit via fiber
  • 100/25 Mbit via kabel-tv
  • Fra 10 til 100 Mbit via telefonstik

Yderligere tilbyder Hiper dig gennemsigtige og overkommelige bredbåndspriser. Ligeledes er der stor fokus på god service og support via chat, mail og telefon. Der er bindingsperiode på 6 måneder hos Hiper, og her låner du udstyret som skal sendes tilbage ved aftalens ophør. Gøres dette ikke vil der blive opkrævet erstatning på selve udstyret. Du har 14 dages fortrydelsesret på den valgte bredbåndsløsning.

Besøg Hiper’s hjemmeside