Oister

Generelt om Oister bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 29
Til: 299
Mindstepris:
Fra: 174
Til: 1794
Telefoni og TV:
Kun bredbånd
Musik:
Nej
Teknik:
Trådløs router
Dynamisk IP adresse
Binding:
1 måneder
Support:
Hverdage 13.00-16.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Generelt om Oister

I 2008 blev mobilselskabet Oister etableret med udelukkende fokus på mobilt bredbånd.
I dag fokuserer selskabet også på mobiltelefoni, som de begyndte at satse på i 2010. Hos selskabet vil du kunne finde et fint udvalg af datapakker alt fra det lille behov til tung streaming. Lige fra starten har Oister været drevet af 3, hvilket betyder at Oister bruger 3’s netværk – både til mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Dette betyder også, at der er dækning de fleste steder, men som generelt set ved alle udbyder er der huller i dækningen.

Mobilt bredbånd

Hos Oister kan du finde et bredt udvalg af mobilt bredbånd. Her kan finde pakker fra 1, 5, 10, 20, 100 og 200 GB data, hvor Oister fokuserer på at imødekomme de forskellige internet behov med fleksible løsninger uanset om du som kunder er hjemme, ude eller på farten. Uanset hvilken datapakke du vælger er der ikke merbetaling hvis du overskrider din data, men derimod nedsættes blot din hastighed. Til gengæld ved de store datapakker 100 of 200 GB er der inkluderet gratis routers, hvorimod ved de mindre datapakker har du mulighed for at vælge mellem det forskellige trådløse udstyr mod betaling. Hos Oister er der ingen bindingsperiode, hvor opsigelse af abonnementet er løbende måned. Du har også 14 dages fortrydelsesret. Dette er altid en god mulighed for at finde ud af om det valgte mobile bredbånd er det rigtige løsning for dig.

Prismæssigt er Oister i den billige ende – både når der er tale om mobilt bredbånd og mobiltelefoni, især hvis du bruger data. Fordelen ved Oister er at de ikke har binding på deres produkter. Oister er et ret lille selskab, og har ikke mange muligheder or at få ekstra ydelser grundet deres ret beskedne udvalg af mobiltelefoner. Oister bruger 3’s netværk, som rygtes til at have den bredeste dækning, men selvfølgelig kan der være områder hvor der kan være huller og udfald. Dog fordelen ved Oister er, at standardudstyr fra Oister til mobilt bredbånd bliver understøttet af 4G netværk.

Besøg Oister’s hjemmeside