Stofa

Generelt om Stofa bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 219
Til: 499
Mindstepris:
Fra: 1413
Til: 3093
Telefoni og TV:
Kun bredbånd
Musik:
Nej
Teknik:
Trådløs router
Mulighed for fast IP adresse
Binding:
1 måneder
Support:
Hverdage 8.00-22.00
Weekend 8.00-22.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Generelt om Stofa

Stofa har tidligere været ejet af Telia, men i 2010 blev selskabet solgt til den svenske kapitalfond Raton, og i oktober 2012 opkøbt af energiselskabet Syd-Energi, der også er en del af Waoo! Selskabet er udbyder af tv, bredbånd, mobil og telefoni. Stofas kendetegn er at selskabet samarbejder udelukkende med lokale antenneforeninger, hvilket også betyder der kan være variationer og forskelle i forhold til priser, produkter og kanaludbud, som afhænger af hvor du bor. Fordelen ved Stofa er samlingsløsningen, hvor du som kan få en del rabat på de forskellige produkter og abonnementer.

Bredbånd

Stofa tilbyder almindeligt bredbånd og fiberbredbånd, hvor priserne er i den billigere ende, og det er ret sikkert, at du ikke vil kunne finde billigere bredbånd med højere upload og download hastigheder mange andre steder. Generelt er der stabilt internet, men grundet geografiske forskelle kan have indflydelse på kvaliteten samt forskellige på de aftaler antenneforeningerne har.

Den prismæssige forskel på FiberBredbånd og almindelig bredbånd varierer kun ved den store pakke af 300 Mbit. Med rimelige og fornuftige priser dækker Stofa ret bredt behov hos internetbrugere, hvor der dækkes behov hos dem som ikke har brug for det store internetforbrug, til forbrugere der streamer HD filer og musik, tjekker mails, spil online, uploader billeder og film og andet eller til større hustande hvor hele familien er online og der uploades, downloades, spilles online og meget andet samtidigt. Uanset hvilken løsning der vælges så er der lynhurtigt og stabilt internet.

Grunden til at Stofa kan tilbyde hurtigt og stabilt bredbånd skyldtes at Stofa benytter samme kabler til kabel-tv og bredbånd, hvilket gør at selskabet kan tilbyde endnu hurtigere hastigheder, end andre udbydere, som bruger det normale kobbernet. Ud over disse forholdsvis høje hastigheder med download og upload så tilbyder så tilbyder Stofa ofte nogle af de laveste priser på markedet. Dog er det op til den enkelte antenneforening at forhandle den laveste pris. Din pris er i sidste ende afhængig af den pris, som din antenneforening har aftalt med Stofa. Hos Stofa er der ingen binding eller oprettelses gebyr, og du har 30 dages opsigelsesfrist. Dog ved valget af almindeligt bredbånd skal forsendelse af udstyr modem/router betales.

Besøg Stofa’s hjemmeside