Telenor

Generelt om Telenor bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 99
Til: 309
Mindstepris:
Fra: 594
Til: 2052
Telefoni og TV:
Mulighed for telefoni
Musik:
Nej
Teknik:
Trådløs router
Mulighed for fast IP adresse
Binding:
1-6 måneder
Support:
Hverdage 8.00-19.00
Lørdage 9.00-14.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Historien bag Telenor

Telenor er en af de ældre af internet-og mobiltelefoniudbydere i Danmark. Selskabet er stor på det skandinaviske marked, og i Danmark blandt de markante udbydere. Telenor, som vi kender i dag er en fusionering af det tidligere Cybercity og Sonofon. Tilbage i 1991 hvor Sonofon blev dannet satsede man primært på mobilabonnementer, og i 2000 købte Telenor sig i Sonofon. I 1995 blev Cybercity dannet, og blev købt af Telenor i 2005. Tre år senere, i 2008, sammensmeltes disse to selskaber til Telenor som vi kender i dag. Det er ingen hemmelighed, at Telenor befinder sig i den dyre ende af internetudbydere når det kommer til bredbånd, men også i forhold til mobilt bredbånd og mobiltelefoni.

Bredbånd – de fire muligheder

I modsætning til mange andre udbydere på markedet holder Telenor sig til fire bredbåndshastigheder, som gør det mere overskueligt for dig, når du skal vælge bredbånd.
Her tilbyder Telenor den laveste hastighed på 10 Mbit, som er ganske fin til almindelig hverdagsforbrug såsom surfing på nettet, tjekke mails, chatte og lignende. De resterende tre hastighedsmuligheder er henholdsvis 20, 30 0g 50 Mbit. Skal du bruge nettet til download filer, film eller streame video m.m, så er de højere hastigheder løsningen for dig. Vi du gerne være sikker på at du vælger den rigtige hastighed, så kan du nemt teste din hastighed via Telenors hjemmeside eller via Bredbåndsguiden. Vælger du Telenors bredbånd sender selskabet gratis en ny, trådløs router med i din pakke. Her er det dog vigtigt at fremhæve at der er 6 måneders bindingsperiode ved bredbånd.

Mobilt bredbånd

Telenor tilbyder også mobilt bredbånd, og kører efter det samme koncept som med almindeligt bredbånd. Her er kan du vælge imellem 5 pakker – nemlig 5, 10, 15 eller 100 GB, som kører gennem 4G netværket. Alt afhængigt af hvad dit behov kan du vælge 4 trådløse mobile bredbåndsløsning nemlig – simkort, USB-modem 4G, Mobilt Wifi eller Router. Oprettelsen er gratis, men til gengæld er der 6 måneders bindingsperiode. I forbindelse med det mobile bredbånd er Telenor sammen med Telia fælles om netværket, hvilket giver dig adgang til et stærkt 3G netværk, mens på 4G-området kan det ikke siges at netværket er lige så stærk som TDC’s.

Samleløsninger

Telenor er et godt valg, hvis du er interesseret i, at samle alt under ét. Dog skal du ud og kun bruge ét abonnement vil Telenor ikke være det helt optimale valg, da du vil kunne finde billigere alternativer, også hvis du skal have flere ydelser. Her skal du også være opmærksom på, at de ikke har lave minimumshastigheder på bredbånd sammenlignet med de andre udbydere på markedet. For dig betyder dette at du risikerer at få et lavere hastighed, end det du egentlig ønsker. Vælger du Telenors bredbånd, så skal du være klar over at proceduren fra du har bestilt produktet til du er online tager typisk 4-6 uger.

Besøg Telenor’s hjemmeside