Telia

Aktuelle kampangetilbud fra Telia

Download
Upload
Binding
Min. pris
Pris/md
Kampagnetilbud
10 Mbit
1 Mbit
6 md.
796
199
(gælder til 31/3)
20 Mbit
2 Mbit
6 md.
996
249
(gælder til 31/3)
30 Mbit
10 Mbit
6 md.
1116
279
(gælder til 31/3)
50 Mbit
10 Mbit
6 md.
1316
329
(gælder til 31/3)

Generelt om Telia bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 109
Til: 409
Mindstepris:
Fra: 753
Til: 2454
Telefoni og TV:
Mulighed for telefoni
Musik:
Nej
Teknik:
Trådløs router
Mulighed for fast IP adresse
Binding:
1-6 måneder
Support:
Hverdage 8.00-20.00
Weekend 9.00-17.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Historien bag om Telia

I 1995 kom Telia på det danske marked, og har tidligere ejet Stofa. I dag ejer Telia Call me, som tidligere gik under navnet Debitel. Telia har formodet at fodfæste sig godt på 4G-området i Danmark, hvilket kommer til gode de kunder som har 4G udstyr, for eksempel smartphones eller mobilt bredbånd med et 4G-modem. Telia har også et godt og solidt 3G-netværk, og gør at Telia har bedste pakker til mobilt bredbånd med høje hastigheder.

Bredbånd

Telia tilbyder enkle bredbåndsløsninger hvor du kan vælge imellem 10/1Mbit, 20/2 Mbit, 30/10 Mbit og 40/10 Mbit. Hvilken af disse løsninger du vælger afhænger af dit behov, hvor du kan vælge den lave hastighed hvis du skal tjekke mails, surfe m.m. Generelt set kan det siges at Telia ligger i den høje prisklasse på bredbånd. Ligeledes er priserene på hastigheder ret rimelige og dermed tilbyder fornuftige abonnementer, der passer til enhver smag. Hvor hurtig din internetforbindelse skal være, afhænger af dine behov. Har du blot brug for at kunne tjekke lidt mails, surfe på internettet osv., så kan en mellem 2 og 10 Mbit være ganske fint. Vil du omvendt gerne kunne streame film og tv-klip og mere tungere opgaver, så kan det anbefales at vælge en af de højere hastigheder. Det kan være at bredbåndsløsninger ligger i den dyre ende, men her får du ikke bare et bredbånd, men et hurtigt bredbånd. Hos Telia binder du dig i 6 måneder, og du kan til enhver til benytte dig af Telias hastighedstest eller Bredbåndsguiden, hvor du kan tjekke hastigheden. Bredbånd fra Telia er dog kendt for altid at være i orden, når det kommer til at leve op til, hvad kunderne betaler for.

Fordele med Telia bredbånd

Uanset hvilket bredbånd du vælger, kan du regne med at du får en sikker og stabil internetforbindelse, idet internettet forsynes direkte gennem dit telefonstik. Her har du også mulighed for at få bredbåndstelefoni, Spotify, Telia TV og meget andet med i dit bredbåndsabonnement. Vælger du bredbåndstelefoni kan du nemt kombinere en samlet løsning på bredbånd og bredbåndstelefoni. Hos Telia er den helt klare fordel – jo flere services og produkter du kombinerer til dine behov, jo billigere kan sammensætningen blive.

Mobilt bredbånd

Kigger vi på priserne på mobilt bredbånd er de også i den dyre ende, men til gengæld får du den bedste 4G dækning. I tilfældet af der ikke er 4G dækning, vil hastigheden blot falde til 3G, så du mister ikke noget ved at vælge en 4G løsning. Her tilbyder Telia datapakker på henholdsvis 5, 30, 100 og 500 GB som giver dig adgang til mobilt bredbånd af den højeste kvalitet. Hertil kan du også vælge flere services oveni abonnementerne. Skal du ud at rejse i Norden eller Europa, kan du tage dit mobil bredbåndsabonnement med dig, så længe du vælger Roam Like Home tjenesten. Ved valget af mobilt bredbånd skal der betales for oprettelse med 30 dages opsigelsesfrist.

Besøg Telia’s hjemmeside