Telmore

Generelt om Telmore bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 49
Til: 379
Mindstepris:
Fra: 393
Til: 2373
Telefoni og TV:
Kun bredbånd
Musik:
Nej
Teknik:

Dynamisk IP adresse
Binding:
1 måneder
Support:
Hverdage 8.30-18.00
Weekend 9.00-15.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Generelt om Telmore

Telmore har eksisteret siden 2000, hvilket gør selskabet til et af de ældste billigselskaber på mobilmarkedet i Danmark. I dag er Telmore ejet af TDC, eftersom TDC købte sig ind i selskabet i 2003-2004. I længere periode har Telmore tilbudt bredbånd, men i dag er Telmore kun udbyder af mobilt bredbånd og mobiltelefoni til nye kunder. Telmores produktudvalg er udelukkende online styret, hvor du selv har mulighed for at ændre på dit produkt og abonnement. Hos Telmore, vil du også finde de største pakker på TDC’s netværk, hvor de store pakker også giver adgang til 4G-netværket. Og det som gør Telmore populært blandt forbrugere, er at de tilbyder mobilt bredbånd med udstyr uden binding, og uden at det bliver specielt meget dyrere.

Mobilt bredbånd

Når det kommer til Telmore så tilbydes der fornuftige hastigheder til mobilt bredbånd, hvor du sammenlignet med andre mindre udbydere også får ret højde hastigheder. Her deler Telmore deres mobile bredbåndspakker op i “hjemmet” og “på farten”.

Internet i hjemmet

Vælger du datapakkerne til hjemmet kan du vælge mellem 100, 300 og 500 GB, hvor du får stabilt internet som kører på 4G og inklusiv WiFi router. Er denne løsning for dig så binder du dig i 6 måneder og betaler oprettelsesgebyr, men Wifi router er inkluderet. Til gengæld skal der betales oprettelse. Denne løsning er egnet så hele familien kan være online samtidigt uden at opleve langsommere internet. Med en 4G WiFi-router, kan du erstatte den faste bredbåndsforbindelse og få hurtigt og billigt internet via Telmores 4G bredbåndsabonnement. Hastighederne er op til 71 Mbit/s, som gør at der kan streames film og serier i HD-kvalitet på få sekunder og uden afbrydelser. Mobilt Bredbånd fra Telmore kan være et godt alternativ til din eventuelle almindelig bredbåndsforbindelse.

Internet på farten

På farten-datapakker kan fås i 3, 10 eller 25 GB data men her skal du betale for modem. Telmmore bruger TDC’s netværk, hvilket betyder god dækning til kunderne. Denne løsning er optimalt med iPad eller tablet, og giver dig mulighed at du kan være online overalt, f.eks. i toget, på studiet eller i parken. Telmore er kendt for en god og rosende kundeservice, landsdækkende TDC netværk, men kan ikke sige at de er den billigste udbyder på markedet.

Besøg Telmore’s hjemmeside