YouSee

Generelt om YouSee bredbånd

Hastigheder:
Pris per måned:
Fra: 249
Til: 499
Mindstepris:
Fra: 1395
Til: 3193
Telefoni og TV:
Mulighed for telefoni
Musik:
Ja
Teknik:
Trådløs router
Mulighed for fast IP adresse
Binding:
6 måneder
Support:
Hverdage 8.00-20.00
Weekend 10.00-20.00

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Bag om YouSee

YouSee har længe været på det danske tv-markedet, og er ejet af TDC. Dette betyder, at YouSee også giver en række af de samme fordel, som kunder ved TDC har. Her kan man for eksempel få adgang til YouSee Play, som er en stor musiktjeneste, som reelt set er identisk med indholdet på TDC Play.

Bredbånd

YouSee tilbyder bredbåndsløsninger via telefonstikket (DSL) eller via kabel tv-stikket (coax). Her er der en del at vælge imellem. Når det kommer til bredbånd via telefonstikket (DSL), er der mange forskellige hastigheder – alt fra 10/1, 15/2, 30/5 til 50/10 Mbit. Til gengæld ved
bredbåndsløsninger via kabel-tv er udvalget mindre, idet der udbydes tre bredbåndsløsninger, nemlig 100/20 Mbit, 300/60 Mbit og 500/60 Mbit.

Ved alle bredbåndsløsninger er der et oprettelsesgebyr på 299 kroner, og der skal betales 99 kroner for forsendelse af udstyr. Dog, i næsten alle bredbåndsløsninger inkluderer YouSee forskellige tjenester som underholdning, musik, samt mulighed for at tilkøbe yderligere tjenester. For at finde ud af hvilken hastighed YouSee lige præcist kan tilbyde dig, skal du anvende selskabets hjemmeside, hvor du taster din adresse. Grund til dette er nemlig, at YouSee ikke kan tilbyde alle hastigheder over hele landet, og derfor afhænger dit hastighedsudvalg af, hvor i landet du befinder dig. Dertil tilbyder YouSee ”bland selv” bredbånd, hvilket betyder at du selv kan justere op og ned på din hastighed. Priserne hos YouSee ligger måske i den lidt dyre ende, men er ret rimelige. Derudover er der ingen binding på bredbåndsløsninger.

Mobilt bredbånd

Ligeledes tilbyder YouSee også mobilt bredbånd, hvor du kan vælge imellem fire forskellige datapakker – 2, 10, 20, 100 eller 500 GB, hvor der er oprettelsesgebyr på 99 kroner. Ved de større datapakker inkluderer tjenester som YouSee film, serier og C More Light. I og med at YouSee er ejet af TDC, bruger selskabet TDC’s netværk og dette giver adgang til fin 3G og 4G dækning.

Besøg YouSee’s hjemmeside