Bredbånd priser

Vi har undersøgt de danske udbydere af bredbånd. Vi har tjekket for mulige hastigheder, bindingsperiode, aktuelle tilbud og selvfølgelig priserne. Se sammenligningen og find din nye udbyder at hurtigt bredbånd i Danmark

Sammenlign bredbånd priser

Her kan du sammenligne priserne og udbyderne af bredbånd i Danmark:

Tilpas resultat

Download (hastighed):
(7)
(4)
(2)
(2)
Upload (hastighed):
(7)
(3)
(3)
(3)
Telefoni og TV:
(3)
(4)
(0)
Musik:
(6)
(1)
Trådløs router:
(0)
(5)
Fast IP adresse:
(0)
(7)
Udbydere:
(0)
(0)
(1)
(1)
(1)
(0)
(1)
(1)
(1)
(0)
(1)
Support:
(3)
(4)
Vis resultater efter:
Download hastighed Udbyder Ingen gruppéring
Udbyder
Download
Upload
Oprettelse
Binding
Pris/6 mdr
Pris/md
Telia bredbånd - 10 Mbit
10 Mbit
1 Mbit
0
6 md.
796
199
Telenor bredbånd - 10/1 Mbit
10 Mbit
1 Mbit
99
6 md.
1151
209
Kviknet bredbånd - Op til 100/35 Mbit/s
100 Mbit
35 Mbit
0
6 md.
1194
199
Hiper bredbånd - Op til 100/25 Mbit/s
100 Mbit
25 Mbit
99
6 md.
1392
199
Stofa bredbånd - 30 Mbit./ 30 Mbit.
30 Mbit
30 Mbit
0
1 md.
1413
219
Fullrate bredbånd - Op til 15/2 Mbit
15 Mbit
2 Mbit
299
6 md.
1592
199
YouSee bredbånd - 20 Mbit/2 Mbit - DSL
20 Mbit
2 Mbit
299
6 md.
1952
259

Vi søger blandt følgende udbydere og finder altid de bedste priser

Call meCBB MobilFullrateHiperKviknetOisterStofa
TelenorTeliaTelmoreYouSee

Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos bredbåndsudbyderne kan ændres uden forudgående varsel.

Bredbåndsguiden er kommerciel og vi har annonceindtægt fra de fleste internetudbydere. Vi sælger ikke bredbånd men anmelder og anbefaler bredbåndsløsninger fra de forskellige udbydere. Vores sammenligning af de forskellige tilbud på bredbånd sker dog på faktiske og sammenlignelige data og er dermed så objektiv som muligt.

Sådan vælger du den rigtige internetforbindelse

Ved at kende dit eget behov i forhold til dit internetforbrug vil spare dig en del penge i det lange løb, idet du matcher behovet med internettets hastighed og pengepungen. For at afdække hvad dit behov er i forhold til bredbånd, så er det altid et godt udgangspunkt at overveje, hvad du skal bruge internettet til, idet hastigheden er afgørende. Skal du bruge internettet til at tjekke mails, læse nyheder, se film eller bruge internettet til datatunge opgaver? Alt dette har indflydelse på valget af den rigtige internet forbindelse. I det følgende giver vi et kort beskrivelse af de forskellige hastighedsgrupper.

Hastighed under 10 Mbit kan du bruge til

Er du typen der skal bruge internettet til at tjekke e-mails, læse nyheder, se oversiger over hvad der kommer i TV? Så er denne hastighed passende til dig. Det er en lav hastighed, men et godt alternativt, der kan imødekomme dine behov, og samtidigt er prisen er typisk set i den billige ende. Ved at vælge denne hastighed betaler du nemlig ikke mere end hvad dit behov er.

Hastighed mellem 10 – 50 Mbit

Du tilhører mellem hastighedsgruppen, hvis du er typen har tendens til at surfe lidt, se et par videoer, høre musik på musiktjenester som Spotify, downloade lidt her og der, tjekke Facebook dagligt med mere. Her vil du helst sikkert blive anbefalet 15 Mbit download og 5 Mbit upload. Ved at have denne mellem hastighed så har du mulighed for at have en stabil, god og hurtig forbindelse, som dækker behov for hverdagsaktivitet du foretager dig online. Dog går du hen og prøver på at downloade mange ting samtidigt eller downloader store filer vil du opleve at det kommer til at tage længere tid, end hvis du havde valgt en hurtigere forbindelse. Derfor er i flere personer som skal benytte det samme netværk til forskellige tjenester, kan det anbefales at vælge en download hastighed på minimum 20Mbit, endda 30 Mbit. Denne hastighed giver dig en rimelig hastighed til en rimelig pris, og imødekommer dit behov.

Hastighed over 50Mbit

Er du typen der downloader datatunge filer, og eventuelt ser tv i høj kvalitet? Så skal du helst klar have en større og kraftigere forbindelse til internettet. Her kan det endda også være at du har mulighed for at vælge fibernettet. Det er bredbånd med hurtigste hastighed, men er i den dyreste ende af prisskalaen.

Vælg den rigtige bredbåndsudbyder via Bredbåndsguiden

Det kan virke uoverskueligt og jungleagtigt, når man gerne vil finde det bedste bredbånd. Der findes mange udbydere med forskellige hastigheder og priser. Bredbåndsguiden gør dit jagt efter bredbånd meget lettere og lige til ved at danne et overblik over de danske bredbåndsudbydere på blot få sekunder på baggrund af dine indtastede søgekriterier. Her kan du nemt se de bedste tilbud til dig bland udbyderne. I denne forbindelse er det væsentligt, at du gøre op med dig selv hvad den afgørende faktor er netop for dig – hastigheden eller prisen.